zaterdag 1 september 2007

Een gordijn voor je hemelbed

gordijn hemelbed
Voor sommigen is het toppunt van luxe een volledig "gedrapeerd" hemelbed. Om echter deze look te verkrijgen zijn er heel wat meters stof en planning nodig. Het resultaat kan dan ook wel verbazingwekkend zijn!

Eerst en vooral moet je het ofwel goed ofwel niet doen. Probeer niet te besparen op jouw hemelbed gordijn door hier en daar wat minder materiaal te gebruiken. Het kan een dure zaak worden, dus indien je een klein budget in gedachten had kom je zeker en vast bedrogen uit. Bovendien heb je waarschijnlijk al geld gespendeerd aan de matras en lattenbodem om een beter bed te verkrijgen.

Een alternatief voor een hemelbed kan anders wel een "half" hemelbed zijn; bij dit soort meubelen komt de hemel enkel over het helft of twee derde van het bed. Het gordijn komt dan iets minder ver. Een tweedehands hemelbed kan je natuurlijk ook overwegen.

De stof die je voor het gordijn gebruikt is afhankelijk van jouw slaapkamer. Een drukke slaapkamer kan best een neutrale stof gebruiken. Qua kleur opteer je best voor eentje waar je 's morgens graag mee wakker wordt. Zwart of felroos voor de binnenkant van je gordijn zijn dan ook geen al te goed idee...

Maak goede keuzes voor je hemelbed!

tag:hemelbed

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

Woning Jouwverzamelaar Microcity Internet Portal